UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa MOTIVA col·laborarà en l'organització del Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària

  • 2 de març de 2020
Image de la noticia

Els pròxims dies 8 i 9 de juliol tindrà lloc a Cartagena d'Índies (Colòmbia) la 8a edició del Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària (SIEMU), en l'organització del qual participarà la Xarxa MOTIVA, la xarxa iberoamericana sobre creació d'empreses i emprenedoria on participa la Universitat de València.

Enguany, en la seua vuitena edició, el Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària se celebrarà a la ciutat colombiana de Cartagena d'Índies per a reunir acadèmics, alumnes, empresaris i dissenyadors de política pública en un espai per a l'intercanvi de pràctiques, investigacions i experiències significatives entorn de l'aula emprenedora com a espai de transformació, abordant les dinàmiques i reptes de l'exercici docent en un context internacional, especialment dins del marc de les universitats de tercera generació.

És en aquest context en el qual la Xarxa Universitària d'Emprenedoria (REUNE), la Xarxa Iberoamericana sobre Creació d'Empreses i Emprenedoria (MOTIVA), la Fundació per a l'Anàlisi Estratègica i Desenvolupament de la Petita i mitjana empresa (FAEDPYME) i la Xarxa Llatinoamericana d'Innovació i Emprenedoria (CLADEA), llancen una convocatòria per a discutir sobre aquesta temàtica.

El termini de presentació de ponències finalitzarà el pròxim 30 de març. Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç.