UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària se celebrarà de manera virtual els dies 8 i 9 de juliol

  • 1 d’abril de 2020
Image de la noticia

A causa de la crisi sanitària originada pel COVID-19, la 8a edició del SIEMU (Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària) tindrà caràcter virtual i se celebrarà els dies 8 i 9 de juliol. Entre els organitzadors d'aquest esdeveniment està la Xarxa MOTIVA, de la qual forma part la Universitat de València.

Des de l'any 2013, el Simposi Internacional d'Emprenedoria Universitària té com a objectiu acostar i generar noves perspectives, enfocaments, eines i maneres de pensar d'actors vinculats a l'ecosistema d'emprenedoria universitària a Colòmbia, que puguen ser transferides al context de cada regió. Entre les seues entitats organitzadores es troba la Xarxa MOTIVA, la Xarxa Universitària Iberoamericana sobre Creació d'Empreses i Emprenedoria, que compta amb la participació de la Universitat de València.

La crisi sanitària global provocada per la pandèmia del virus COVID-19 ha fet que aquesta trobada s'haja de celebrar de manera virtual els dies 8 i 9 de juliol, encara que també s'ha anunciat que, si les circumstàncies ho permeten, el SIEMU també tindrà lloc de manera presencial a Colòmbia durant el mes de novembre, en dates encara per confirmar. Per això, el termini d'enviament dels resums de les ponències s'amplia fins al dia 14 de maig de 2020.

Més informació sobre el SIEMU 2020 en aquest enllaç.