UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén impartirà dos webinars sobre emprenedoria previstos en el programa UVemprén Campus que patrocina Santander Universidades

  • 6 d’abril de 2020
Image de la noticia

El programa UVemprén Campus, que forma part del Campus d'Emprenedoria UVemprén Santander Universidades de la Universitat de València, oferirà a partir d'aquest mes d'abril una sèrie de webinars amb l'objectiu d'oferir informació complementària en l'àmbit de l'emprenedoria.

El Campus d'Emprenedoria UVemprén Santander sorgeix a partir del conveni de col·laboració entre la Universitat de València i Banco Santander, per a desenvolupar un espai emprenedor que siga capaç d'atraure i capacitar talent i d'ajudar a desenvolupar els projectes empresarials de la comunitat universitària. Per a això llança, a través d’UVemprén Campus, aquests webinars que es desenvoluparan en format en línia en l'entorn Microsoft Teams.

El primer d'ells tindrà lloc el dia 8 d'abril, a partir de les 12 hores, i porta per títol “Tips per a treballar en remot per a equips UVemprén”. El segon se celebrarà el dia 9 d'abril, a partir de les 16 hores, i es denomina “Emprenedoria per a principiants i programes UVemprén”. Totes dues sessions seran impartides per Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria – UVemprén de la Universitat de València. L'accés als webinars es pot realitzar a través del formulari al qual es pot accedir en aquest enllaç.

A més, el Campus d'Emprenedoria UVemprén Santander disposa d'altres programes com és el cas d’UVemprén-aprèn, una iniciativa que proporciona ajudes de mobilitat per al personal docent i investigador de la Universitat de València dins del programa Global Innovation Collider del College of Engineering de la University of California at Berkeley, i la convocatòria de la qual està oberta, de manera provisional, fins al 31 de maig. També compta amb el programa Gennera, orientat a proporcionar informació a l'estudiantat perquè puga emprendre dins d'una organització.

Finalment, altres iniciatives que formen part del Campus d'Emprenedoria UVemprén Santander són el Punt d'Assessorament per a Estudiants i el programa de mentoring UVemprén Startup, que tornaran a obrir-se quan s'alcen les mesures derivades de l'estat d'alarma per la gestió de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.