UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén Campus imparteix el primer dels seus webinars sobre emprenedoria

  • 8 d’abril de 2020
Image de la noticia

Hui 8 d'abril s'ha celebrat el primer webinar del programa UVemprén Campus, que forma part del Campus d'Emprenedoria UVemprén Santander Universidades de la Universitat de València. El taller s'ha dedicat a les possibilitats de treball en remot per a equips que estiguen desenvolupant idees d'emprenedoria.

Sota el títol “Tips per a treballar en remot per a equips UVemprén”, aquest webinar ha repassat les diferents possibilitats, programes i eines per a treballar online que la Universitat de València, entre altres, posen a la disposició dels i les estudiants que estiguen desenvolupant les seues idees de negoci i no puguen operar de manera presencial a causa de la situació derivada de la crisi del COVID-19.

La sessió ha sigut impartida per Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria – UVemprén de la Universitat de València, i ha comptat amb l'assistència de 22 persones a través de la plataforma Teams. El pròxim webinar tindrà lloc el dia 9 d'abril a les 16 hores, i portarà per títol “Emprenedoria per a principiants i programes UVemprén”. La inscripció a aquest últim continua oberta i es pot formalitzar en aquest enllaç.