UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria de ClimateLaunchpad Espanya

  • 22 d’abril de 2020
Image de la noticia

Aquest programa, que s'emmarca dins de la iniciativa Climate KIC de la Unió Europea, és la competició més gran a escala mundial d'idees de negoci que tinguen relació amb les tecnologies netes i les energies renovables.

La convocatòria està oberta a totes les idees relacionades amb les energies renovables, eficiència energètica, smart cities, cicle de l'aigua, gestió de residus, indústria sostenible, mobilitat urbana, qualitat de l'aire, processos productius sostenibles o qualsevol altra manera de reduir les emissions de CO₂ i afrontar el canvi climàtic.

En aquest sentit, ClimateLaunchpad ofereix dos dies de Boot Camp a Espanya amb els millors mentors de tot el món, a més de sis intensos mòduls de coaching amb l'objectiu de donar vida a les idees, trobar el millor model de negoci i perfeccionar el discurs per a fer més atractius els projectes.

Les dues millors idees de cada país passaran a la gran final mundial, on se seleccionaran els 16 projectes guanyadors que obtindran accés directe a Climate KIC Accelerator, el programa més important d'acceleració de tecnologia neta d'Europa. A més, els tres millors projectes poden guanyar entre 2.500 i 10.000 euros en premis.

En aquest any 2020, el Climate Launchpad se celebrarà en més de 55 països i serà 100% en línia. El termini de presentació de projectes estarà obert fins al pròxim dia 8 de maig. Per a més informació i inscripcions, es pot consultar aquest enllaç.