UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Explorer celebra una sessió intercentre amb San Sebastián Space amb l'objectiu de testar febleses per a avançar

  • 24 d’abril de 2020
Image de la noticia

El passat 23 d'abril va tindre lloc una sessió intercentre del programa Explorer en la qual la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València van connectar amb San Sebastian Space.

El programa ExplorerLab 2020, dissenyat per SantanderX i organitzat amb el suport del Centro Internacional Santander Emprendimiento, compta amb una extensa xarxa de centres de coworking i crea un ecosistema d'oportunitats per a desenvolupar el potencial dels nostres emprenedors. En aquesta sessió intercentre, dirigida per Rafael J. García Martínez -director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València-, els participants Explorer de la UV, la UPV i San Sebastián Space van tindre l'oportunitat de posar en comú les seues febleses a l'hora d'avançar en les seues idees de negoci i buscar entre tots possibles solucions.

Finalment, la sessió es va completar amb la intervenció de María Rus, alumni Explorer de l'edició 2019 i guanyadora del premi en la categoria de tecnologia disruptiva pel seu projecte Gaia Nexus. María va comptar de primera mà com les anomenades habilitats blanes o soft skills li van ajudar a plantejar experiments en els seus projectes emprenedors i com les ha anades aplicant i traient rendiment en diferents àrees de la seua vida. Les soft skills són aqueixes competències, hàbits i comportaments que faculten a les persones per a moure's pel seu entorn, treballar bé amb uns altres, realitzar un bon desenvolupament i aconseguir els seus objectius.

La pròxima sessió tindrà lloc el pròxim dia 30 d'abril.