UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Explorer celebra una nova sessió dedicada a l'ús de SABI i la revisió dels projectes en marxa

  • 8 de maig de 2020
Image de la noticia

Ahir 7 de maig va tindre lloc una nova sessió online del programa Explorer Lab de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, patrocinat per Santander Universidades a través del Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE). L'objectiu d'aquesta sessió era revisar l'evolució dels projectes que s'estan desenvolupant en el marc del programa, així com oferir formació en l'ús de la base de dades SABI.

La primera part de la sessió, que va ser impartida per Rafael J. García Martínez, director de la Unitat d'Emprenedoria UVemprén de la Universitat de València, es va dedicar a explicar la manera d'utilitzar SABI (Sistema d'Anàlisi de Balanços Ibèrics), una base de dades financera de les principals empreses espanyoles que presenten els seus comptes en els registres mercantils, i a la qual és possible accedir a través del Servei de Biblioteques i Documentació de la Universitat de València. Aquesta eina subministra balanços i memòries de més de 2,5 milions d'empreses de tot el territori nacional, així com dades qualitatives de les mateixes i indicadors de fortalesa financera.

D’altra banda, la segona part de la sessió es va centrar en fer un seguiment de l'estat i l'evolució dels projectes que formen part de l'Explorer Lab 2020. Danaus EthoDesign és una assessoria per a nuclis zoològics l'objectiu de la qual és la millora del benestar animal i la conscienciació per a la conservació dels ecosistemes. GetYourMicroSelf és una plataforma que pretén ajudar les persones a tindre un millor coneixement i control sobre la seua microbiota amb l'objectiu de millorar la seua salut. I, finalment, IQube és un programari per a capacitar i millorar les habilitats espacials per a incrementar el rendiment acadèmic.

La pròxima sessió d'Explorer Lab tindrà lloc el dia 14 de maig.