UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la preinscripció a l'edició 2020-2021 del Màster d'Economia Social

  • 14 de maig de 2020
Image de la noticia

Fins al pròxim 17 de juny estarà obert el període de preinscripció al Màster d'Economia Social (Cooperatives i Entitats No Lucratives) per al curs 2020-2021. Aquest títol està organitzat per l'Institut Universitari d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria de la Universitat de València (IUDESCOOP).

El Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives) de l’IUDESCOOP és un títol oficial de postgrau de 60 crèdits ECTS, homologat i reconegut pel Sistema Europeu d'Educació Superior i acreditat per l’ANECA, que capacita professionalment per a la direcció i gestió d'empreses i entitats de l'economia social i dóna accés al Programa Oficial de Doctorat en Economia Social.

Com a Màster Professional, està dirigit a titulats/des universitaris/es que vulguen formar-se per a promoure o integrar-se en entitats de l'Economia Social o actualitzar els seus coneixements per a exercir millor la seua activitat professional. I com a Màster Investigador (Doctorat), està dirigit a titulats/des universitaris/es que desitgen formar-se en temes d'investigació relacionats amb l'Economia Social.

El termini de preinscripció a l'edició 2020-2021 estarà obert fins el pròxim dia 17 de juny. Per a més informació sobre el màster, els requisits específics i la preinscripció, es pot consultar aquest enllaç.