UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Com emprendre i innovar en temps de COVID-19?

  • 20 de maig de 2020
Image de la noticia

El pròxim dia 2 de juny, el Centre Europeu d'Empreses Innovadores València (CEEI València) organitza, juntament amb IVACE, CEV, BIOVAL i REDIT, un webinar sobre iniciatives de suport a emprenedors i pimes innovadores.

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI), adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats del Govern d'Espanya, ha llançat un nova edició del programa NEOTEC, que dóna suport a projectes empresarials que utilitzen tecnologies i coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es base en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

En aquest sentit, el dia 2 de juny tindrà lloc un webinar informatiu dirigit a persones emprenedores, startups innovadores, empreses de base tecnològica i, en general, a tots els agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana. En aquesta sessió es presentarà la nova convocatòria NEOTEC 2020, i els assistents que ho sol·liciten prèviament podran reunir-se amb el CDTI per a revisar propostes en preparació.

Tota la informació, el programa i la inscripció en el webinar es poden trobar en aquest enllaç.