UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa MOTIVA participa en un webinar sobre reemprenedoria en temps de canvi

  • 25 de maig de 2020
Image de la noticia

El pròxim 28 de maig tindrà lloc un seminari virtual amb el títol “Reemprenedoria en temps de canvi”, organitzat per la Universidad Central de Chile i amb la participació de la Xarxa MOTIVA de la qual forma part la Universitat de València.

Aquest esdeveniment es configura com el primer seminari iberoamericà de reemprenedoria en temps de canvi, i està organitzat per Universidad Central de Chile i el centre de negocis Sercotec. En el webinar participarà el professor de la Facultat d'Economia de la Universitat de València Francisco Puig, amb una ponència titulada “Reemprenedoria de la indústria tèxtil: el cas espanyol”. A més, també intervindran la professora de la Universidad Mar del Plata (Argentina) Luciana Barilaro, amb la ponència “Reinventant-se en períodes d'incertesa: el cas argentí” i la professora de la Universidad Pontificia Bolivariana (Colòmbia) María Eugenia Gómez, amb una ponència anomenada “Emprenent en temps difícils: el cas colombià”.

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 28 de maig a les 10 hores de Xile (16 hores a Espanya peninsular). Més informació en aquest enllaç.