UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Èxit de preinscripció per a les beques del Curs d'Emprenedoria Creativa del programa UVemprén Campus

  • 8 de juny de 2020
Image de la noticia

El pròxim 18 de juny tindrà lloc la primera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa que convoca el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius en el marc del programa UVemprén Campus, una iniciativa de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) que compta amb el patrocini de Santander Universidades i que persegueix oferir formació transversal per a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i egressats de la Universitat de València, adaptada a tots els nivells i a les necessitats dels seus projectes d’innovació.

La setmana passada es va obrir el termini per a sol·licitar una de les 40 beques que UVemprén Campus ofereix, a través de Santander Universidades, per a realitzar la primera edició del Curs d'Emprenedoria Creativa. Aquest curs en línia correspon al nivell inicial de formació, i està dirigit a totes aquelles persones que formen part de l'estudiantat de la Universitat de València i vulguen iniciar-se en el món de l'emprenedoria o desenvolupar habilitats que els permeten crear una startup a partir d'una idea, sense necessitat de disposar de coneixements previs en matèria d'emprenedoria.

El curs serà impartit per Javier Pagán Castaño, director de la Fundación Educativa Activa-T, i tindrà lloc el dia 18 de juny de 9.30 a 13.30 hores. En els dos primers dies del termini d'inscripcions ja s'ha completat més de la meitat del nombre total de places, però encara sou a temps de realitzar la preinscripció i optar a una de les 40 beques d'aquest curs. Tota la informació i el formulari d'inscripció es poden trobar en aquest enllaç.