UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat ha participat en l’ encontre d’emprenedoria Spanish Global Partner organitzat per la University of California at Berkeley

  • 19 de juny de 2020
Participants en la videoconferència

L’encontre s’ha celebrat el 17 de juny i han participat també la Universitat de Sevilla, la Universitat de Málaga i la Universitat Politécnica de València per a debatre l’estat de l’ecosistema d’emprenedoria i com li ha afectat la crisi de COVID-19.

Es tracta del primer econtre d’una serie d’activitats d’intercanvi entre tots els participants per a compartir quines oportunitats i reptes s’han presentat al llarg de la crisi de COVID-19 i debatre cap on va la innovació dels campus en el futur.

La professora de la Facultat d’Economia i coordinadora acadèmica d’UVemprén Lola Garzón que ha participat com a representant de la UV en este encontre ens ha resumit els temes que s’han debatut: el canvi a la modalitat en línea en tots els àmbits i per tant la necessitat de formació del personal docent, alumnat, startups i persones mentores; l’efecte devastador de la crisi en el sector del turisme i com és fa necessari un sector industrial més fort i autònom i com a l’ecosistema emprenedor la crisi ha fet que algunes startups tanquen i altres obrin.

La professora Garzón va remarcar que des de la Universitat de València en resposta a la crisi de COVID-19 s’ha desenvolupat molt la innovació i l’intraemprendedoria. Així, hi ha hagut innombrables iniciatives de resposta ràpida a aquesta situació, en molts àmbits, inclòs en el desenvolupament de vacunes.

L’encontre Spanish Global Partner s’ha realitzat gràcies al conveni subscrit entre la Universitat de València i el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.