UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa UVemprén Campus presenta el Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora

  • 19 de juny de 2020
Image de la noticia

Ja està disponible la preinscripció al Certificat en Tècniques d'Emprenedoria Creativa, l'acció formativa de nivell intermedi que convoca el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius en el marc del programa UVemprén Campus, una iniciativa de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) que compta amb el patrocini de Banco Santander a través de Santander Universidades.

El programa UVemprén Campus té com a objectiu oferir formació transversal per a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat i egressats de la Universitat de València, adaptada a tots els nivells i a les necessitats dels seus projectes d'innovació. En aquest cas, el certificat en Tècniques d'Emprenedoria Innovadora permet a les persones emprenedores universitàries treballar i millorar idees de negoci innovadores amb el suport de personal emprenedor i professional d'àmplia experiència.

Per a això, comptaran amb quatre mòduls de cinc hores cadascun, en els quals cada ponent llançarà un repte a l'alumnat i posteriorment li donarà feedback sobre ell. Una vegada finalitzat el curs, que es desenvoluparà entre el 6 i el 16 de juliol, les persones participants en totes les sessions rebran un certificat del curs de 20 hores de duració.

El primer mòdul, “Noves maneres d'emprendre”, tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol. El segon mòdul, “Solució creativa de problemes”, s'estendrà entre el 8 i el 9 de juliol. El tercer dels mòduls, titulat “Models de negoci”, abastarà els dies 13 i 14 de juliol i, finalment, el quart i últim mòdul, “Comunicació efectiva”, es desenvoluparà entre el 15 i el 16 de juliol. El personal docent que impartirà aquests mòduls inclou a Lola Garzón, del Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, José Luis Martín Corvillo, expert en metodologies participatives, Emilio Gallego, CEO de Umanick Technologies, i Javier Pagán, director de la Fundación Educativa Activa-T.

Així mateix, és important assenyalar que Santander Universidades ofereix 20 beques per a participar en aquest curs. Tota la informació sobre el mateix i la preinscripció es pot trobar en aquest enllaç.