UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València, en la ronda final de la convocatòria europea “LIVING LAB PROJECTS 2019 SCALING FOR IMPACT: Policy. Growth. Change”

  • 22 de juliol de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València es troba en la ronda final de la convocatòria europea “LIVING LAB PROJECTS 2019 SCALING FOR IMPACT: Policy. Growth. Change”, gràcies a les investigacions i activitats que aquesta entitat ha desenvolupat sobre nutrició i millora de l'estat de salut en període de confinament durant la pandèmia de COVID-19.

El Food&HealthLab, que forma part de la European Network of Living Labs [ENOLL], és el Living-Lab de la Universitat de València promogut pel Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS i actualment especialitzat en salut, nutrició, activitat física i gastronomia. Es troba integrat per la Clínica Universitària de Nutrició, Activitat Física i Fisioteràpia de la Fundació Lluís Alcanyís, el Gastrolab-Fernando Sapiña de l'Institut de Ciència dels Materials i la Unitat Mixta d'Investigació en Endocrinologia i Nutrició de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe i la Universitat de València.

Aquesta ronda final es decidirà mitjançant votació oberta i pública del 20 de juliol al 10 d'agost a través d'aquest enllaç. Tota la informació sobre els Living Lab Projects es pot consultar ací.