UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La reactivació de la inversió, protagonista de la trobada virtual de Focus Pyme y Emprendimiento

  • 16 de setembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 30 de setembre tindrà lloc una trobada online de la iniciativa Focus Pyme y Emprendimiento, amb l'objectiu d'abordar la reactivació de la inversió en les Startups en el complicat escenari actual. L'esdeveniment està organitzat per Startup Valencia i CEEI València.

La inversió en les startups s'ha reactivat després de la crisi provocada pel coronavirus: més d'un 300% les operacions d'inversió per part de Venture Capital. Ha canviat la manera d'invertir? Es concentra la inversió en determinats sectors?

Organitzat per Startup Valencia i CEEI València sota la iniciativa Focus Pyme y Emprendimiento, la trobada virtual “Reactivació de la inversió en startups” analitzarà l'impacte de la pandèmia mundial a l'hora d'invertir en empreses joves de base tecnològica i com aquestes han hagut d'adaptar-se a la nova era.

Per a això, la trobada comptarà amb representants nacionals i internacionals dels principals fons d'inversió i empreses tecnològiques. Entre ells, Miguel Arias, Director d'Emprenedoria Global de Telefónica; Samuel Gil, Partner de JME Ventures; Aquilino Peña, Cofounder & Managing Partner de Kibo Ventures i Martín Varsavsky, CEO en Overture Life. Després de concloure les taules redones, tindrà lloc el taller pràctic “Get Ready for Finance”, impartit per Ángel Buigues (BStartup) i Virginia Sánchez (Zubi Labs).

Per a participar en l'esdeveniment és imprescindible inscripció prèvia. El programa complet i el formulari d’inscripció es poden trobar en aquest enllaç.