UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Convocades les ajudes de matrícula per a la 10a edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

  • 29 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució de la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius per la qual es convoca la segona edició de les ajudes de matrícula a estudiants de la desena edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social, Digital i Col·laborativa de la Universitat de València.

La finalitat d'aquestes ajudes és fomentar entre l'estudiantat de la Universitat de València l'adquisició de les capacitats per a gestionar o assessorar cooperatives en l'àmbit jurídic, comptable, fiscal i laboral, oferides pel Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, la 10a edició del qual tindrà lloc en el curs acadèmic 2020-21.

Es poden presentar a aquesta convocatòria els graduats, llicenciats o diplomats en titulacions jurídiques, econòmiques o d'empresa, així com els estudiants als quals els quede menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtindre el seu títol de grau. A més, es poden presentar els estudiants o titulats de màster amb perfil jurídic, econòmic o empresarial que hagen obtingut el seu títol de màster en els sis anys anteriors a la publicació de la convocatòria.

Les ajudes seran atorgades a un màxim de 10 estudiants, i la seua quantia ascendeix a 900 euros per al pagament de la matrícula del curs. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 7 de novembre de 2020. Tota la informació en aquest enllaç.