UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València selecciona a onze equips d'estudiants per a participar en la primera edició de Ford Fund Smart Mobility Challenge

  • 21 de gener de 2021
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució per la qual es fa pública la llista de persones participants en el concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge, una iniciativa de Ford Motor Company Fund (Ford Fund) orientada a generar idees, desenvolupar equips i projectes creatius i innovadors en l'àmbit de la mobilitat intel·ligent i sostenible per part de l'estudiantat de la Universitat de València.

Amb aquest concurs, que impulsa el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València a través de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), es pretén dotar als seus participants de formació en la generació de projectes que tinguen com a objectiu principal millorar la vida de les persones a partir d'idees relacionades amb la mobilitat intel·ligent i sostenible.

Les persones seleccionades es distribueixen en un total d'onze equips, que a partir d'aquest moment entraran en la fase formativa del concurs, que es compon de diversos tallers de disseny i prototipat, de metodologies Lean, d'elaboració d'un Producte Mínim Viable o de formació en habilitats relacionades amb la posada en marxa o la presentació pública d'un projecte. A causa de la particular situació generada per la pandèmia de COVID-19, aquesta formació es realitzarà en modalitat en línia.

De tots els projectes presentats, se seleccionaran tres idees que rebran una ajuda econòmica de 5.000 € cadascuna perquè puguen ser implementades, així com un premi complementari de 7.500 € per a la millor de les tres. Està previst que el concurs es resolga abans de l'estiu de 2021.

Per a més informació sobre la convocatòria de Ford Fund Smart Mobility Challenge 2021 es pot consultar la web del concurs.