UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Més de quaranta entitats locals i empreses participen en la sessió informativa de la segona edició del programa UVemprén Rural

  • 24 de febrer de 2021
Sessió informativa UVemprén Rural

Hui 24 de febrer ha tingut lloc la sessió informativa per a entitats locals i empreses de la segona edició del programa d’Emprenedoria Rural Activa i Sostenible (UVemprén Rural) que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València amb el suport de Divalterra i CEEI València.

La sessió ha sigut inaugurada per M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, i Ramiro Rivera Gracia, diputat de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la Diputació de València. A més, ha intervingut el director de la Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), Rafael J. García Martínez, per a explicar en què consisteix aquesta nova edició del programa UVemprén Rural, que en 2020 va resultar un èxit de participació, amb 44 ajuntaments i entitats locals i 4 empreses que van oferir pràctiques a més de 60 estudiants de la Universitat de València. Entre les idees participants l’any passat, cinc d’elles participaran en l’acceleradora UVemprén Startup i una ja s’ha constituït com a empresa.

L’objectiu d’aquesta sessió era informar, als ajuntaments, mancomunitats i empreses de poblacions de la província de València de menys de 3000 habitants, de les característiques i possibilitats que ofereix UVemprén Rural, un programa que té com a finalitat principal oferir formació per aprendre metodologies innovadores, conèixer l’entorn on aplicar l’aprés i, en definitiva, combatre la despoblació fomentant una economia ecosostenible.

En l’acte han participat més de quaranta alcaldes, Agents de Desenvolupament Local i altres representants d’empreses i entitats locals, que han manifestat el seu interés en participar en el programa, la convocatòria del qual estarà oberta fins al 5 de març de 2021.