UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Ford Fund Smart Mobility Challenge organitza una sessió per a explicar el funcionament de la Fundació Ford

  • 26 de març de 2021
Sessió de presentació d'activitats de Ford Fund

El dia 26 de març tindrà lloc una sessió centrada en explicar els objectius i el funcionament de Ford Fund, destinada a les persones participants en el programa Ford Fund Smart Mobility Challenge.

En la sessió participaran Javier Gibello, especialista en mobilitat intel·ligent en Ford Mobility, i Debbie Chennells, gerent de Ford Fund Europa. Gibello és enginyer electromecànic i màster en Enginyeria Industrial. Des de desembre de 2020 és especialista en Smart Mobility en l'àrea de connectivitat de Ford Mobility, destinada a desenvolupar solucions de mobilitat sostenible per a la promoció de ciutats intel·ligents, proporcionant noves iniciatives de transport que donen resposta als reptes actuals del transport urbà.

Per part seua, Debbie Chennells treballa per a Ford Motor Company des de fa quasi 25 anys, tant en l'àrea de vendes i màrqueting com en el departament de comunicació i relacions públiques. En la seua actual ocupació en Ford Motor Company Fund, la branca filantròpica de la companyia, es dedica a ajudar a millorar la vida de les persones fent especial èmfasi en la mobilitat intel·ligent.

La sessió del dia 26 de març té com a principal objectiu oferir un repàs a les activitats de Ford Fund en tota Europa, especialment pel que fa a la nova situació derivada de la pandèmia de COVID-19, el seu programa de suport a l'educació i el seu treball en la mobilitat segura i intel·ligent. L'esdeveniment està dirigit a les persones que estan participant en la primera edició de Ford Fund Smart Mobility Challenge, el concurs de la Universitat de València per a generar idees innovadores en l'àmbit de la sessió sostenible, i estarà obert a les preguntes que es vulguen formular als ponents.

La sessió tindrà lloc a partir de les 15.30 hores, i després d'ella continuarà el programa formatiu del programa Ford Fund Smart Mobility Challenge amb la sessió «Finances per a no financers».