UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la convocatòria d’ajudes a projectes d’innovació orientats a Missions 2030

  • 29 de març de 2021
Valencia Missions 2030

L’Ajuntament de València obri aquesta convocatòria que té per objecte donar suport a la realització d’idees, productes i projectes que puguen tenir impacte en la millora de la vida de les persones a la ciutat de València.

Aquestes ajudes tenen per objecte donar suport a la realització d’idees, productes, serveis, iniciatives i projectes innovadors procedents de qualsevol àmbit, sector, activitat, font de coneixement, tecnologia o hèlice de l’ecosistema d’innovació que puguen demostrar el seu impacte potencial en les àrees de rellevància de Missions València 2030.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones físiques (donades d’alta en el règim especial d’autònoms de la Seguretat Social, mútues o similars), les persones jurídiques que actuen com a empresaris o professionals, les acadèmies, instituts tecnològics i centres d’investigació i les societats públiques i les entitats vinculades o dependents de les administracions públiques.

No poden beneficiar-se de les ajudes regulades en aquesta convocatòria les administracions públiques —encara que podran participar com a entitat tutora, col·laboradora o com a aliança de les persones físiques o jurídiques que es presenten— i les entitats sense personalitat jurídica (comunitat de béns, societats civils o qualsevol altre tipus d’unitat econòmica o patrimoni separat).

L'import de l'ajuda que es concedirà no sobrepassarà els 50.000 euros per projecte, i el termini de presentació finalitzarà el 23 d'abril de 2021.

Tota la informació sobre aquesta convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.