UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El projecte CooperAcció Social realitzarà un curs per a despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu

  • 17 de maig de 2021
Curs Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu

CooperAcció Social, un projecte sorgit del programa d'innovació docent UVemprén Aprèn de la Universitat de València en el marc del Campus UVemprén-Santander Universidades, presenta aquest curs que té com a objectiu principal fomentar l'esperit emprenedor entre l'alumnat de disciplines relacionades amb l'educació.

Aquest curs, on col·laboren la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i el Departament de Didàctica i Organització Escolar, està orientat a la capacitació en matèria d'emprenedoria d'estudiantat i persones diplomades amb vocació socioeducativa. Es proposa com a oferta formativa complementària i transversal al grau, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament professional de les persones participants i a millorar la seua ocupabilitat.

El curs «Despertar vocacions emprenedores en el context socioeducatiu» tindrà lloc en modalitat en línia entre els dies 16 de juny i 21 de juliol de 2021, i s'organitza en sis mòduls que abasten diferents aspectes relacionats amb l'emprenedoria i l'educació. El període d'inscripció al curs estarà obert fins al 9 de juny. El formulari d'inscripció es pot trobar ací.

Tota la informació sobre el curs està accessible en aquest enllaç.