UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius presenta la II edició del Programa de formació, intraprenedoria i talent en les Administracions Públiques UVemprén Valor Públic

  • 28 de maig de 2021
Presentació de la II edició UVemprén Valor Públic

El dia 28 de maig ha tingut lloc una reunió informativa per a presentar la II edició del Programa de formació, intraprenedoria i talent en les Administracions Públiques Valencianes (UVemprén Valor Públic), impulsat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València en coordinació amb la Diputació de València.

La presentació de la II edició d'aquest programa davant les entitats locals ha tingut lloc el dia 28 de maig a les 9.30 hores, i s'ha desenvolupat via Zoom des del Saló de Plens de la Diputació de València. En l'acte han participat M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, i Carlos Fernández Bielsa, vicepresident de la Diputació de València. M. Adela Valero ha subratllat que la Universitat de València no és aliena als problemes que tenen totes les Administracions Públiques per a augmentar el seu valor públic en determinades àrees com poden ser, entre altres, seguretat ciutadana, serveis socials, infància i joventut, ocupació i formació per a l'ocupació, cultura, oci i temps lliure, igualtat, educació social, comerç, promoció econòmica, turisme i digitalització, on els recursos sempre són limitats i la pressió de servei elevada.

La Universitat de València també persegueix l'objectiu de fer valdre, davant nostres AAPP, els avantatges de tindre en compte, a l'hora d'establir la seua estructura organitzativa, a professionals d'algunes titulacions universitàries que desenvolupen perfils formatius absolutament necessaris per a desenvolupar el seu servei a la ciutadania.

UVemprén Valor Públic pretén facilitar a l'estudiantat que persegueix accedir i desenvolupar una carrera professional en les AAPP formació complementària i experiència pràctica que permeta la comprensió de la seua estructura organitzativa i de la seua cadena de valor, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb l’intraprenedoria i amb el desenvolupament d'un perfil innovador.

Després del bon acolliment de la I edició d’UVemprén Valor Públic, l'objectiu de la Universitat de València és que les entitats locals d'acolliment contribuïsquen a prioritzar els reptes d'innovació pública més rellevants que els agradaria que es desenvoluparen mitjançant l'estada en pràctiques de l'estudiantat. Les entitats podran oferir places a l'estudiantat de la UV en el període que va des de l'1 de febrer al 30 de juny de 2022, i la institució resoldrà tots els dubtes que puguen tindre respecte a la formulació dels reptes d'innovació pública i a l'oferta de places.

Més informació sobre el programa en aquest enllaç.