UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca 7 ajudes de matrícula per a la XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

  • 25 de juny de 2021
La Universitat de València convoca 7 ajudes de matrícula per a la XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives

Les persones que vulguen participar en la XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives poden accedir a una de les 7 ajudes de 975 € per a cobrir les despeses de matrícula. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 30 de setembre.

Aquest curs, que sorgeix de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) dins del programa UVemprén Aules, està pensat per a omplir el buit actualment existent en la formació dels assessors comptables i fiscals en matèria de cooperatives, així com per a la millor capacitació de les persones responsables dels departaments corresponents de les organitzacions regionals i nacionals, així com de les cooperatives de major grandària i dels grups cooperatius.

La Universitat de València convoca la III edició de les ajudes de matrícula a estudiants de la XI edició del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable, que cobriran els 975 € de despeses de matrícula. El Diploma tindrà lloc en modalitat en línia entre novembre de 2021 i juliol de 2022, i la preinscripció al curs es pot realitzar fins al 7 de novembre.

Pel que fa a la sol·licitud de les ajudes, aquestes es podran demanar fins al 30 de setembre a través de la seu electrònica (Entreu) de la Universitat de València. Les bases de la convocatòria i el procediment de sol·licitud es poden trobar en aquest enllaç.