UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Sagunt una nova jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • 18 de juny de 2021
L'Aula Empresocial celebra a Sagunt una nova jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible

El passat 10 de juny, l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València va celebrar la quarta Jornada sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible en la localitat valenciana de Sagunt.

L'Aula Empresocial, en el marc del seu tercer cicle d'activitats, té previst realitzar cinc jornades sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb un eix temàtic cadascuna. En aquesta ocasió, la Jornada celebrada a Sagunt va ser la quarta d'aquestes cinc, sent el seu eix temàtic «Pau i Aliances».

La Jornada va ser inaugurada per la regidora de Personal, Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt, Mª José Carrera. Seguidament, la catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València, Pilar Alguacil, va presentar les activitats previstes per l'Aula Empresocial per a enguany.

A continuació, la catedràtica va impartir una conferència sobre «Els ODS i l'Agenda 2030-Eix Pau i Aliances». Després, Antonia Sajardo Moreno, professora titular d'Economia Aplicada de la UV, va exposar una ponència sobre «Nous models de negoci i ODS». Per a acabar la taula de conferències, Emili Altur Mena, gerent de la Fundación Novaterra, va presentar «Aliances i institucions sòlides: una oportunitat per a l'Administració Local».

Posteriorment, es va passar a la taula de bones pràctiques, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de Fundación Novaterra, Movimiento por la Paz i l'Associació de Comerciants Locals de Sagunt.

Documentació:

Aliances e institucions solgudes, una oportunitat per l'Administració Local

Dossier Novaterra

FACOSA

Jornada Comarcal Sagunt

ODS Sagunt: pau y aliances

PPT, 21 gener