UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Estudiants de la Universitat de València organitzen la primera edició de TEDxUValència

  • 28 de setembre de 2021
Estudiants de la Universitat de València organitzen la primera edició de TEDxUValència

El cicle de conferències TEDxUValència «CRISI: És moment de créixer» tindrà lloc el pròxim 15 d'octubre a la Sala Darwin de l'Aulari interfacultatiu del campus de Burjassot. TEDxUValència és un projecte creat per estudiants de la Universitat de València que adapta de manera independent i local el format de les famoses TED talks.

Estudiants de tots els centres de la Universitat de València organitzen la primera edició de TEDxUValència, secundats pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), i per la Delegació d'Estudiants.

La jornada reunirà ponents amb esperit emprenedor de totes les disciplines que, sota el títol «CRISI: és moment de créixer», abordaran com adoptar una actitud resilient i trobar solucions innovadores en l'actual situació de crisi global.

Les pròpies organitzadores i organitzadors conviden a tot l'estudiantat de la Universitat de València a assistir a TEDxUValència: «Aquest és un esdeveniment creat per i per a estudiants universitaris. ¡Ja sigues estudiant de Periodisme, Dret, Bioquímica o Medicina… Aquest és el teu esdeveniment! Volem crear una conversa global en la nostra universitat però, sobretot, volem que tu formes part d'ella!».

Tota la informació en el següent enllaç.