UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Xarxa MOTIVA celebrarà la seua XXII Trobada anual Iberoamericana de manera virtual

  • 8 de novembre de 2021
La Xarxa MOTIVA celebrarà la seua XXII Trobada anual Iberoamericana de manera virtual

El pròxim 25 de novembre tindrà lloc la XXII edició de la Trobada Iberoamericana de la Xarxa MOTIVA, en format virtual. La Universitat de València és una de les institucions educatives adscrites a aquesta xarxa iberoamericana sobre creació d'empreses i emprenedoria.

Sota el lema “Vinculació, Universitat, Empresa, Estat”, la XXII Trobada Iberoamericana de la Xarxa MOTIVA, organitzat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la Universitat Nacional de Mar del Plata (Argentina), constarà de diverses ponències que seran accessibles a través de la plataforma Zoom de manera gratuïta i amb inscripció prèvia. El professor del departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València, Ramón Torcal, serà l'encarregat de clausurar la jornada. Al final de la qual tindrà lloc, també de manera virtual, la reunió anual de la Xarxa MOTIVA.

L'esdeveniment se celebrarà el pròxim dia 25 de novembre a partir de les 16 hores (hora peninsular espanyola), i per a inscriure's de manera gratuïta en el mateix és necessari enviar un correu electrònic a redmotiva2020@gmail.com.