UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València atorga els premis de la primera edició del concurs Social and Educational Challenge

  • 13 de desembre de 2021
La Universitat de València atorga els premis de la primera edició del concurs Social and Educational Challenge

El passat 10 de desembre, el jurat del primer concurs Social and Educational Challenge Universitat de València-Jovesòlides va resoldre atorgar aquests premis en el marc del projecte CooperAcció Social del programa UVemprén-aprèn de la Universitat de València.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) ha convocat aquesta primera edició del premi, organitzat en el marc del projecte d'innovació docent en emprenedoria universitària «Promoció de l'emprenedoria social en futurs professionals de l'àmbit social i educatiu. La innovació social», dirigit per la Professora Davinia Palomares Montero com a part del projecte CooperAcció Social. Aquest projecte té com a objectiu la promoció de l'emprenedoria social en persones amb futur professional en l'àmbit social i educatiu.

El programa UVemprén-aprèn es duu a terme gràcies al patrocini de Santander Universidades i el seu objectiu és posar en marxa un projecte d’innovació docent dirigit a l’estudiantat de la Universitat per tal de acostar-li part del coneixement adquirit en el programa Global Innovation Collider del Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

El primer premi, dotat amb un import de 800€ (a repartir a parts iguals entre cadascun dels integrants), va recaure en el projecte «Vides prestades», format per María Emilia Pacheco Morales, Virginia Nieto Serna, Betlem Creix Blay i Beatriz Hernández Gimeno. Per part seua, el segon premi, dotat amb un import de 500€, va anar per a «Porta'm de tornada a classe», un projecte integrat per Diana Patricia Gil Pinzón, Angie Paola Céspedes Rodríguez, Mayra Alexandra Moreno Vidal i María Alejandra Rey Hernández.

El pròxim 17 de desembre, a les 13 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis en la Sala de Juntes de l’Edifici de Rectorat de la Universitat de València.