UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén posa a la disposició de tota la comunitat universitària la Bústia de suggeriments, queixes i felicitacions

  • 3 de febrer de 2022
UVemprén posa a la disposició de tota la comunitat universitària la Bústia de suggeriments, queixes i felicitacions

Ja es pot accedir a la Bústia de suggeriments, queixes i felicitacions que la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) ha habilitat per a comunicar-se amb totes les persones integrants de la comunitat universitària referent a les seues activitats de formació i foment de l'esperit emprenedor.

Mitjançant aquesta eina, integrada a l'entorn de la seu electrònica de la Universitat de València, totes les persones podran enviar les seues opinions, queixes, suggeriments o felicitacions dirigides a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), amb la finalitat d'establir un sistema de comunicació que servisca per a millorar l'activitat de la unitat sobre la base de les aportacions de la comunitat universitària.

Les persones que vulguen presentar suggeriments i felicitacions han d'utilitzar la Bústia SQF. En el cas de les queixes, es pot triar lliurement tant la Bústia SQF com acudir a la Sindicatura de Greuges.

La Bústia està accessible a través de la seu electrònica de la UV, buscant el procediment “Bústia de Suggeriments / Queixes / Felicitacions”, o també pot trobar-se directament en aquest enllaç.