UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Inaugurada la primera edició del concurs d'emprenedoria inclusiva “Posa en marxa la teua idea”, organitzat per Fundación ONCE, Inserta Empleo i la Universitat de València

  • 11 de febrer de 2022
Inaugurada la primera edició del concurs d'emprenedoria inclusiva “Posa en marxa la teua idea”, organitzat per Fundación ONCE, Inserta Empleo i la Universitat de València

La Universitat de València, juntament amb Fundación ONCE i Inserta Empleo, ha llançat la primera edició del concurs “Posa en marxa la teua idea”. L'objectiu d'aquesta iniciativa és desenvolupar les idees de l'estudiantat en projectes de negoci destinats a millorar la vida de les persones amb discapacitat.

En l'acte d'inauguració del passat 10 de febrer van participar el director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), Rafael J. García Martínez, i Ana Belén Martínez Redondo, tècnica de la Direcció de Formació i Ocupació, Operacions i Transformació de Fundación ONCE.

En aquesta primera edició del concurs participaran 11 equips que han plantejat una idea o proposta inicial als reptes que es van plantejar: entorns universitaris inclusius, solucions per a persones amb discapacitat utilitzant tecnologies innovadores, moda inclusiva, millora de la qualitat de vida dels cuidadors de persones amb discapacitat, emprenedoria rural inclusiva i desenvolupament sostenible. Les persones integrants d'aquests equips assistiran als tallers formatius previstos i desenvoluparan un projecte o prototip de la seua idea inicial. En la fase final del concurs, se seleccionaran els tres projectes guanyadors, que rebran un premi de 2.500 € cadascun, destinats al desenvolupament de la idea.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius convoca aquests premis en virtut del conveni de col·laboració que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva “Por Talento Emprende” de la Fundación ONCE, l'associació Inserta Empleo i la Universitat de València.