UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Inaugurada la segona edició del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge

  • 21 de febrer de 2022
Inaugurada la segona edició del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge

Hui 21 de febrer ha tingut lloc l'acte de presentació de la segona edició del concurs Smart Mobility Challenge, que organitza la Universitat de València en col·laboració amb Ford Fund, la branca filantròpica de Ford España. L'objectiu d'aquest programa és formar als seus participants perquè desenvolupen prototips i idees de negoci relacionats amb la mobilitat intel·ligent i sostenible.

En l'acte de presentació, a la Sala del Consell de Govern de l'edifici de Rectorat, han intervingut la responsable de Comunicació Interna i Corporativa de Ford Motor Company España, Eva Mocholí, i el director de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València, Rafael J. García Martínez. En aquest acte s'ha donat la benvinguda a les persones participants en el concurs i s'ha presentat l'activitat formativa que començarà a partir d'aquest moment, i que dotarà als equips de les eines necessàries per a desenvolupar les seues idees en un producte mínim viable de producte o servei que competisca en la fase final i opte als 22.500 € que es repartiran entre els equips guanyadors.

En aquesta segona edició del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge participaran 35 persones distribuïdes en 17 equips, que rebran més de 40 hores de formació pràctica que els permetran optar a 2 crèdits ECTS i a un Certificat de Competències Emprenedores. Entre les persones participants es troben estudiants de titulacions de totes les branques del coneixement que ofereix la Universitat de València, entre les quals es trobes les titulacions d'Administració i Direcció d'Empreses, Dret, Turisme, Ciències Polítiques i de l'Administració Pública, Infermeria, Farmàcia, Física, Enginyeria Telemàtica, Intel·ligència i Analítica de Negocis, International Business, Prevenció en Riscos Laborals, Teledetecció i Enginyeria Electrònica.

Ford Motor Company és una companyia global amb base en Dearborn, Michigan. Els negocis centrals de la companyia inclouen el disseny, fabricació, màrqueting, finançament i servei d'una línia completa de cotxes, furgonetes, SUVs i vehicles de passatgers Ford incloent cada vegada més versions electrificades, juntament amb vehicles de luxe Lincoln; ofereix serveis financers a través de Ford Motor Credit Company i persegueix posicions de lideratge en electrificació i solucions de mobilitat, incloent vehicles autònoms i serveis de connectivitat. Ford ocupa aproximadament 184.000 treballadors a tot el món. Ford Europa és responsable de la producció, venda i manteniment dels vehicles de la marca Ford en 50 mercats individuals i empra aproximadament 42.000 empleats en les seues instal·lacions de propietat plena i en les joint ventures consolidades, i a aproximadament 55.000 persones si s'inclouen els negocis no consolidats. A més de Ford Motor Credit Company, les operacions de Ford Europa inclouen la Divisió de Servei al Client de Ford i 14 instal·lacions de fabricació (10 pròpies i quatre instal·lacions de joint ventures no consolidades). Els primers cotxes Ford es van enviar a Europa en 1903, el mateix any en què es va fundar Ford Motor Company. La producció europea va començar en 1911.

Tota la informació sobre el concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge es pot trobar en el següent enllaç.