UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comença la fase formativa del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge amb una sessió sobre mobilitat sostenible

  • 22 de febrer de 2022
Comença la fase formativa del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge amb una sessió sobre mobilitat sostenible

El passat 21 de febrer va tindre lloc la primera sessió del programa formatiu que rebran les persones participants en el concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge que organitza la Universitat de València en col·laboració amb Ford Fund.

L'estudiantat que participa en aquesta segona edició del concurs Ford Fund Smart Mobility Challenge va rebre la primera de les sessions de formació previstes en aquesta primera fase del programa, destinada a proporcionar eines que servisquen per a millorar les seues idees inicials i donar-los forma fins a convertir-les en productes o serveis que puguen ser implantats en un entorn real.

La sessió amb la qual va arrancar el programa formatiu es va centrar en la mobilitat sostenible, eix fonamental d'aquest concurs que té com a objectiu final el disseny de solucions de mobilitat intel·ligent per a les ciutats del present i el futur, sempre des de la perspectiva de la sostenibilitat i tenint en compte les necessitats especials dels col·lectius més desfavorits. En aquesta sessió van intervindre Ignacio Boneu-Suárez, director de màrqueting de Ford a Europa, i Elena Suárez Fernández, especialista en mobilitat sostenible de Ford Motor Company. Tots dos experts van desglossar conceptes relacionats amb la mobilitat sostenible, com els vehicles autònoms, geofencing, visió zero o la ciutat dels 15 minuts, tot amb l'objectiu que les persones participants es familiaritzen amb els diferents aspectes que seran importants a l'hora de donar forma a les seues idees.

La fase formativa de Ford Fund Smart Mobility Challenge tindrà continuïtat en els pròxims dies amb un bootcamp de modelatge de negocis, que impartirà Emilio Gallego Sotos (CEO de Verazial Labs i mentor de startups) els dies 22, 23 i 25 de febrer. Tota la informació sobre el concurs es pot consultar en aquest enllaç.