UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Fundación Tara llança una convocatòria internacional de projectes d'emprenedoria amb impacte social liderats per dones

  • 10 de març de 2022
Fundación Tara llança una convocatòria internacional de projectes d'emprenedoria amb impacte social liderats per dones

Fins al pròxim 22 de març estarà obert el termini per a participar en Tara for Women, la primera convocatòria de projectes emprenedors liderats per dones.

Tara for Women naix amb l'objectiu de promoure i donar suport a l'emprenedoria femenina, com a via de generació d'impacte econòmic i social. Aquesta iniciativa es proposa ajudar dones emprenedores en tot el món a superar els obstacles que dificulten el desenvolupament dels seus negocis, com la falta de capital, formació, recursos tecnològics o capacitat d'accés a network internacional.

Amb aquesta finalitat, Fundación Tara llança la primera convocatòria internacional de projectes d'emprenedoria amb impacte social liderats per dones, que ofereix mentorització, suport tecnològic, suport estratègic, accés a la xarxa de contactes internacional de Tara i també suport econòmic, ja que cada projecte podrà rebre una ajuda econòmica de fins a 25.000 €.

El termini per a participar en aquesta iniciativa finalitza el pròxim dia 22 de març, i els projectes guanyadors s'anunciaran el dia 29 d'abril. Per a més informació i l'enviament del projecte es pot consultar aquest enllaç.