UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial organitza un taller sobre gestió d'associacions

  • 26 d’abril de 2022
Image de la noticia

Els pròxims 27 i 28 d'abril tindrà lloc un nou taller sobre gestió d'associacions, dins del I Cicle d'Emprenedoria Universitària en Economia Social, organitzat per l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València i la Diputació de València.

En aquest cicle, dirigit principalment a l'estudiantat de la Universitat de València, es presentaran les diferents eines i recursos relacionats amb l'emprenedoria, dins de les fórmules empresarials de l'Economia Social i sobre la base dels paràmetres de la sostenibilitat, amb la finalitat de donar resposta les noves demandes econòmiques i socials del nostre temps.

El cicle està estructurat en tres jornades, cadascuna de les quals aborda una temàtica diferent. Així, la primera jornada es va realitzar el passat 7 d'abril en la Facultat d’Economia, i va abordar la temàtica dels habitatges col·laboratius en la Comunitat Valenciana.

Els pròxims 27 i 28 d'abril, i en horari de vesprada, es desenvoluparà la segona temàtica del citat cicle, que se centrarà en la gestió de les associacions. Al llarg d'aquests dos dies, s'abordaran els aspectes jurídics, laborals, fiscals i comptables que suposa la gestió associativa.

Finalment, el cicle conclourà el 23 de septembre amb una jornada dedicada a l'emprenedoria per cooperatives.

El taller dels dies 27 i 28 d'abril se celebrarà de 16.00h a 18.00h, a la Sala Ignasi de Vilallonga de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i en línia. Pots veure el programa complet a través del següent enllaç

Inscripcions gratuïtes a través del següent enllaç.