UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén col·labora en els premis «Posem la primera pedra» organitzats per Lafarge Holcim España

  • 9 de juny de 2022
UVemprén col·labora en els premis «Posem la primera pedra» organitzats per Lafarge Holcim España

Ja està en marxa la 10a edició dels premis «Posem la primera pedra», una convocatòria organitzada per Lafarge Holcim España que té com a finalitat impulsar i reconèixer la capacitat emprenedora, la innovació, el talent i la creativitat empresarial en el desenvolupament de projectes nous, sostenibles i amb perspectives reals de creació d'ocupació.

Aquest Premi pretén impulsar i reconéixer la capacitat emprenedora, la sostenibilitat, la innovació, el talent i la creativitat empresarial, i permetre la posada en marxa de projectes nous en els àmbits de la sostenibilitat, innovació, tecnologia, medi ambient o impacte social, amb perspectives reals de creació d'ocupació en la Comunitat Valenciana. Per això, va dirigit principalment a persones emprenedores i petites empreses que estiguen desenvolupant o vulguen desenvolupar un nou projecte empresarial.

Per a això, s'estableixen dos premis en metàl·lic. El primer guanyador del concurs rebrà un import de 6.000 €, i el segon guanyador de 4.000 €. Totes dues quantitats s'hauran d'invertir en el projecte guanyador respectiu.

Les persones o empreses que vulguen optar a aquests premis tenen de termini fins al pròxim 14 d'octubre de 2022 per a presentar els seus projectes. Tota la informació es pot consultar en la web de Lafarge Holcim España.