UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Comença la segona edició de UVemprén LAB, el programa d'emprenedoria dirigit a l'estudiantat de doctorat de la UV

  • 21 de maig de 2024
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència convoca estes ajudes gràcies a la col·laboració entre la Universitat de València i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

S'ha celebrat l'acte d'inauguració de la segona edició de UVemprén LAB, un programa d'emprenedoria per a desenvolupar les idees de negoci de l'estudiantat de doctorat de la Universitat de València dotat amb 13.000 € en ajudes.

Este acte ha comptat amb la presència de Mercedes Quilis, vicedirectora de l'Escola de Doctorat de la Universitat de València i amb Rafael García, director de la unitat d'emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén). A més de l'estudiantat de doctorat que ha acollit amb gran il·lusió esta iniciativa.

Una vegada finalitzat l'acte d'inauguració, s'ha donat principi al programa formatiu, els objectius del qual, entre altres, són: garantir la correcta estructura operativa de desenvolupament del projecte, establir fites realistes, traçar fulls de ruta abordables per a la correcta evolució de l'acompliment i detectar mancances i riscos en l'execució d'este.

El primer taller, Noves maneres d'emprendre, ha sigut impartit per Lola Garzón, responsable acadèmica de UVemprén i professora en la Facultat d'Economia de la Universitat de València. Estos tallers formatius es desenvoluparan al llarg de la setmana, finalitzant el divendres amb la jornada de presentació de projectes i lliurament de premis.