UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial celebra a Madrid una Jornada sobre Tributació de l'Economia Social

  • 19 d’octubre de 2022
L'Aula Empresocial celebra a Madrid una Jornada sobre Tributació de l'Economia Social

El passat 10 d'octubre va tindre lloc la XI Jornada sobre Tributació de l'Economia Social, organitzada per la Confederació Empresarial Espanyola de l'Economia Social (CEPES) en col·laboració amb l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València. En la jornada es van tractar les novetats laborals i tributàries que afecten les empreses de l'Economia Social.

La XI Jornada sobre Tributació de l'Economia Social portava per títol «Nous reptes per a l'Economia Social: la reforma laboral i altres novetats en matèria social i fiscal», i es va realitzar de manera híbrida dilluns passat 10 d'octubre. La Confederació Empresarial Espanyola de l'Economia Social (CEPES) celebra anualment aquest esdeveniment en el marc de la seua col·laboració amb el Diploma de Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial).

Enguany, la Jornada va abordar una panoràmica de les qüestions noves que s'han produït en l'últim any en matèria fiscal i laboral, tant en el pla legislatiu com en el jurisprudencial o administratiu, que bé per estar específicament dirigit a les empreses de l'Economia social o perquè, fins i tot tenint un objectiu general, poden impactar en elles. Els ponents van ser María Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial; i Manuel Alegre, professor titular de la Universitat de València, director del Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València i magistrat suplent de la Sala social del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.