UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València acollirà la presentació de la segona edició del programa UVemprén Rural

  • 4 de maig de 2021
Presentació segona edició UVemprén Rural

Demà dia 5 de maig tindrà lloc l’acte dirigit a l’estudiantat de la Universitat per a donar a conèixer la segona edició del programa d’emprenedoria rural, activa i sostenible (UVemprén Rural) que organitzen la Universitat de València i la Diputació de València amb el suport de Divalterra, CEEI València i UVpràctiques.

La sessió serà inaugurada per la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, M. Adela Valero Aleixandre, i participaran el vicedegà de Cultura i Participació Estudiantil, Emilio Iranzo García, de la Facultat de Geografia i Història, el director de la Unitat d’Emprenedoria, Rafael J. García Martínez, i el director del Departament de Pràctiques en Empreses de la Fundació Adeit, Miguel Ángel Barberá Gregori.

L’acte tindrà lloc el dia 5 de maig de 11:00 a 12:00 en format online a través d'aquest enllaç.

UVemprén Rural és un programa intensiu de formació en emprenedoria que té com a objectiu principal seleccionar les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci que propose l’estudiantat, aplicables a l’àmbit rural i que estiguen en sintonia amb els objectius i metes de desenvolupament sostenible recollits en els ODS 2030. A més, el programa ofereix la realització de pràctiques, de entre 1 i 3 mesos, en municipis de menys de 3.000 habitants de la província de València i ajudes de 1.000 € al mes per a despeses de transport i allotjament.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 10 de maig de 2021, i en aquest enllaç es poden consultar totes les empreses i entitats que ofereixen places de pràctiques.

Tota la informació sobre el programa i les instruccions per omplir la sol·licitud es troben ací.