UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València presenta UVemprén Valor Públic, el programa de formació, intraprenedoria i talent en les Administracions Públiques

  • 13 d’abril de 2021
Presentació UVemprén Valor Públic

Hui 13 d'abril ha tingut lloc la presentació oficial de la I edició d’UVemprén Valor Públic, un programa formatiu i d'ajudes per a realitzar pràctiques d’intraprenedoria en entitats locals de la província de València, que la Universitat de València llança en col·laboració amb la Diputació de València i Divalterra.

En l'acte inaugural, celebrat en modalitat en línia, han estat presents M. Adela Valero Aleixandre, vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, i Carlos Fernández Bielsa, vicepresident de la Diputació de València. Totes dues entitats han subscrit un acord, a través dels vicerectorats d'Ocupació i Programes Formatius i de Projecció Territorial i Societat i de l'empresa pública Divalterra, mitjançant el qual ajuntaments, mancomunitats i la pròpia Diputació de València ofereixen la possibilitat d'acollir a estudiants de grau i màster per a realitzar les seues pràctiques externes.

D'aquesta manera, les entitats locals podran captar talent i introduir noves idees en determinades àrees de gestió com, entre altres, seguretat ciutadana, serveis socials, infància i joventut, ocupació i formació per a l'ocupació, cultura, oci i temps lliure, igualtat, educació social, comerç, promoció econòmica, turisme i digitalització, on els recursos sempre són limitats i la pressió de servei elevada.

Després de l'acte d'inauguració ha tingut lloc la primera de les sessions formatives del programa UVemprén Valor Públic, dedicada al funcionament de les entitats locals. En aquesta sessió han participat Fidel García, cap del servei de Desenvolupament Local de Divalterra, i José Domingo Martínez, cap de secció de Serveis Innovadors i Sostenibles de la Diputació de València.

Tota la informació sobre el programa i les entitats que hi participen es pot consultar en aquest enllaç.