UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Lliurament de premis «Marketing Skills» 1a edició

  • 1 de juny de 2023
Lliurament dels premis MKS

Dimarts 30 de maig, va tindre lloc el lliurament dels diplomes acreditatius als equips guanyadors de la primera edició dels premis "Marketing Skills", dins del programa internacional d'innovació docent i emprenedoria universitària UVemprén Aprèn. Els premis tenen una dotació econòmica de 800€ a l'equip guanyador i 400€ al segon equip guanyador, amb el mecenatge de Santander Universidades.

La vicerectora d'Innovació i Transferència, Rosa Mª Donat, va fer el lliurament dels premis «Marketing Skills» en la seua primera edició, dimarts passat 30 de maig. A l'acte també participaren Rafael García, director d'UVemprén juntament amb les coordinadores Carmen Pérez i Eva Caplliure, professores del departament de Comercialització i Investigació de Mercats. Tots ells van ser els encarregats de fer el lliurament dels diplomes acreditatius.

L'equip guanyador el conformaven Alberto Igual, Joel Besalduch, Marc Besalduch, Sergio Paris i Yahel Amorós, estudiants del Grau en Negocis Internacionals. Els segons classificats van ser Martín Gràcia i Pau Belkheir, estudiants d'ADE i doble grau ADE-Dret.

Els principals objectius del concurs «Marketing Skills» han sigut el desenvolupament de competències transversals per a la presa de decisions relatives a la proposta de posada en marxa d'un nou negoci i llançament de nous productes, així com el desenvolupament d'habilitats comercials, tot això relacionat en l'àmbit de màrqueting.

En aquesta primera edició han participat 33 estudiants dels graus en Intel·ligència i Analítica de Negocis, Economia, Dret, Turisme, Negocis Internacionals i ADE. Els equips participants, després de rebre una formació específica sobre la mecànica del joc i els conceptes relatius al Marketing, al llarg de quatre jornades, van planificar i van prendre les decisions pertinents quant a producte, preu, promoció i distribució, l'equivalent a sis exercicis econòmics.

Donat l'èxit de la iniciativa, el proper curs tindrà lloc una nova edició dels premis «Marketing Skills».