UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Empreniment: d'estudiant a empresari és un punt de trobada dels emprenedors amb idees de negocis que poden acudir a veure les possibilitats del mateix. La seua missió és la del foment de l'activitat emprenedora en la Universitat de València.

La Càtedra està finançada amb el suport del Grup Maicerías Españolas-Arroz DACSA. Aquestes dades estaran regulades per la LOPD vigents a cada moment.

Aquest concurs consisteix a premiar els millors plans de viabilitat empresarial realitzats per joves estudiants o titulats d'estudis oficials de qualsevol de la Facultats i Escoles dels tres Campus (Blasco lbáñez, Burjassot i Tarongers) de la Universitat de València.

Els plans hauran de ser projectes originals i que no hagen rebut prèviament cap premi en convocatòria pública o privada, nacional o internacional, i deuen ser promoguts per estudiants i titulats universitaris lligats a la Universitat de València a través de qualsevol de les seues titulacions oficials de graus, postgraus, màsters i doctorats. En cas de grups que es presenten conjuntament al concurs i quan algun dels participants no estiga vinculat a la Universitat de València, es podrà acceptar el pla de negocis sempre que, almenys, un dels integrants del grup estiga vinculat a la Universitat de València