UVemprénUniversitat de València Logo del portal

CONVOCATÒRIA 2022

OBJECTE

L’objecte d’aquesta convocatòria és establir el procediment per a seleccionar fins a deu projectes d’emprenedoria emergents d’estudiants de la Universitat de València en 2022, i les condicions i els criteris específics que regiran la cessió gratuïta d’ús temporal dels espais previstos en el programa UVemprén StartUP amb la finalitat de crear les condicions adequades perquè puguen desenvolupar els seus projectes d’emprenedoria.

UVemprén StartUP és un programa dissenyat per a impulsar la capacitat emprenedora del nostre estudiantat, que pren com a base els resultats dels programes d’emprenedoria institucionals de la Universitat de València i està obert a estudiants de grau, postgrau, màster i doctorat i a alumniUV que hagen participat en algun programa UVemprén.

Aquest programa engloba el següent conjunt de serveis orientats a facilitar a les persones emprenedores:

 • Un programa de mentorització estratègica per a contribuir al creixement dels projectes seleccionats.
 • Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades.
 • Espais de treball ubicats als campus de la UV on poder desenvolupar els projectes d’emprenedoria sota la supervisió de l’equip de coordinació acadèmica del programa.

REQUISITS

Els requisits que han de complir les persones sol·licitants són els següents:

 • Estar matriculades en una titulació oficial de grau, postgrau, màster o doctorat de la UV en el curs acadèmic en el qual es presenta la sol·licitud.
 • Tenir o haver tingut una vinculació amb els diferents programes, beques i ajudes d’UVemprén.
 • Ser alumni de la UV, sempre que s’haja participat en un programa UVemprén.

Per a optar a aquests espais és necessari que el projecte s’haja valorat en el Punt d’Assessorament UVemprén i superar un procés de selecció que tindrà en compte els criteris d’innovació i creativitat, viabilitat, equip i les ganes que demostren els components, d’acord amb els criteris que estableix aquesta convocatòria.

ESPAIS

Espai de treball a l'edifici d'Instituts d'Investigació.

-Espais de planter UVemprén StartUP

UVemprén compta amb dos espais físics, moblats, d’ús compartit, amb connexió a internet i que estan ubicats al Campus de Tarongers de la UV:

 • El primer es troba a l’Aulari Sud (avinguda dels Tarongers, s/n, València), preparat per a l’ús simultani de dos equips de treball.
 • El segon està a l’edifici dels Instituts d’Investigació (carrer de Serpis, 29), preparat per a l’ús simultani de tres equips de treball. Aquest últim espai està dotat a més d’un projector.

Aquests espais són de titularitat de la UV i estan assignats a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) per a desenvolupar el programa UVemprén StartUP. Els espais UVemprén StartUP s’han concebut com a lloc de treball amb un ambient pràctic en el qual establir relacions professionals, crear contingut i intercanviar impressions per al seu posterior desenvolupament.

Els equips seleccionats també podran accedir mitjançant reserva a espais de reunions i de formació. A través d’aquests espais es facilita el contacte amb altres espais de col·laboració del nostre ecosistema emprenedor. També permeten accedir als diferents recursos oferits per UVemprén, com ara beques per a programes formatius, actes, pràctiques nacionals i internacionals d’emprenedoria, assessorament i mentoria, informació sobre finançament, concursos o convocatòries de premis i altres possibilitats.

-Espai virtual UVemprén StartUP

UVemprén ofereix un espai virtual en el qual donar a conèixer la imatge professional del projecte o idea de negoci, així com la possibilitat de celebrar reunions amb clients potencials. Es tracta d’un servei ideal per a empreses que no necessiten ocupar un espai físic en el planter UVemprén StartUP, però que, al mateix temps, volen mantenir una vinculació amb UVemprén. A través d’aquest espai virtual es tindrà accés a:

 • Una adreça postal i un caseller per a poder recollir el correu.
 • Reserves puntuals d’espais físics per a reunions.
 • Informació d’interès per a la comunitat UVemprén StartUP, com actes, jornades formatives, beques, finançament, etc.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació: 30/09/2022   

INSCRIPCIÓ

La cessió gratuïta podrà produir-se a favor d'una única persona o a favor d'un equip de fins a sis persones.

PROCEDIMENT. Has de seguir tots els passos:

1 Omplir el formulari annex.

2 Sol·licitar la participació per ENTREU amb una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén), mitjançant el tràmit “UVemprén StartUP Espacios” en gestions específiques de la unitat.

instancia general - startup-espais

i adjuntar: