UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Jose Ramón Escorihuela Calero

TITULACIÓ, Grau en Economia, grup ARA Anàlisi de mercat i finances | 3 de de desembre de 2020

  

Alumni UVemprén 2016-2017

Vaig entrar al programa SocInnoLab participant en el concurs organitzat per la Universitat de València amb el fi de participar becat a l'European Innovation Academy (EIA). La meua experiència allà va ser realment enriquidora i profitosa. El mateix "concurs" organitzat per la UV ja suposa una gran font de coneixement sobre el món de l'emprenedoria i una molt bona preparació per al propi programa de l'EIA.

Les tres setmanes que vaig passar a Torí m'han servit per fer contactes que crec que em poden ser molt enriquidors no només a nivell personal sinó també professional. Vaig aprendre molt sobre àrees del món empresarial que em resultaven bastant alienes com ara el disseny o la gestió de personal. Al seu torn (i això és potser el que més valore dins de la meua experiència al SocInnoLab), amb les diferents ponències, el treball individual i les sessions amb tutors, vaig obtenir una sèrie d'eines realment útils per al procés de creació d'una empresa : des de l'organització de la idea, fins a la promoció del producte i l'obtenció de clients, passant pel disseny del prototip i el desenvolupament de producte.

Gràcies a això, i a la inspiració que m'ha suposat aquesta experiència, m'he decidit a començar el meu camí en el "món real", i juntament amb un company de la universitat, hem començat Merivoo, una empresa de disseny web, posicionament i màrqueting digital.

Realment valore el treball de SocInnoLab, i crec que hauria de donar-se-la major promoció possible perquè moltes més persones puguin aprofitar les grans oportunitats i experiències que ofereix.

Formació

  • Economia en el grup d'Alt Rendiment Acadèmic (ARA) de la Universitat de València. 
Vols saber més de mi?