UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Clàudia Carmen Giraldós Doménech

TITULACIÓ, Grau en Farmàcia | 3 de de desembre de 2020

Alumni PIMe3UV 2019

Encara que l'àmbit de la innovació empresarial queda lluny del principal objectiu del camp en el qual estic especialitzada, sempre m'ha atret la idea d'aprendre coses noves i sobretot diferents de les que estic acostumada.

Vaig descobrir el programa PIMe3UV gràcies als pregons que envia la Universitat, i quan em vaig informar del contingut del programa vaig creure que podia aportar-me molts coneixements per a enfrontar-me a nous problemes. Finalment, així va ser.

Encara que el principi del programa no va ser com esperava, perquè comptàvem amb un component menys en el grup, els meus companys i jo desenvolupàrem amb èxit la idea en la qual vam estar mesos i mesos treballant. Es tractava d'un grup multidisciplinari, per la qual cosa cadascun aportava coneixement del camp en el qual estava especialitzat, fet que va ser determinant per a poder desenvolupar correctament la idea. Per fortuna, vam dur a terme AlertaCor. Es tracta d'un projecte d'innovació social l'objectiu del qual és millorar el tractament de pacients en residències. Això es duu a terme mitjançant una aplicació programari que permet als professionals de la salut i familiars mantenir l'estat de salut dels pacients sota observació mitjançant la recollida de dades en temps real mitjançant una polsera intel·ligent, millorant el temps de resposta en cas d'emergència dels professionals de la salut.

Per sort, com heu pogut observar, es tracta d'una idea que està lligada al camp en el qual estic especialitzada, pel que vaig poder aportar i alhora aprendre coses noves. Vaig gaudir molt desenvolupant aquesta idea amb els meus companys, perquè es tracta d'una idea que pretén ajudar, a més de pacients, a professionals de la salut que vetlen pel benestar de la gent.

Finalment, la nostra idea va ser guardonada, sent els tres integrants del grup seleccionats entre els 12 millors, i vam poder assistir a l'EIA 2019 a Torí. Aquest programa, a més d'augmentar el meu coneixement i descobrir-me nous camps en els quals la ciència de la salut també té lloc, m'ha permés conéixer a molta gent i descobrir el món de la innovació empresarial. 

Formació

  • Grau en Farmàcia

En relació amb els estudis que estic cursant, el camp en el qual destaque és la ciència, especialment en ciències de la salut.