UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén Club naix amb la finalitat de captar talent, formar i connectar a les persones emprenedores de la nostra comunitat universitària.

Si estudies en la Universitat de València i vols aprendre a emprendre, o si en un futur t'agradaria crear una empresa, impulsar un projecte d'innovació social o si ja disposes d'una bona idea i t'agradaria començar a desenvolupar-la, la Universitat de València posa a la teua disposició, en el marc d'UVemprén Club un ampli ventall de programes formatius, serveis i recursos amb l'objectiu de complementar la teua formació en competències específiques en innovació que contribuïxen al teu desenvolupament com a professional.

Què aprendràs?

Una bona idea no implica una bona execució. El camí per a la creativitat es convertisca en innovació implica tindre competències específiques i aprendre a desenvolupar un bon mètode de treball en un entorn adequat.

Amb aquesta finalitat, UVemprén persegueix implementar al campus una sèrie d'activitats pensades per a capacitar a l'estudiant en una competència clau que denominem "Iniciativa i esperit emprenedor innovador". Aquesta competència és transversal a qualsevol titulació i implica les habilitats necessàries per a convertir les idees en actes, com la creativitat o les capacitats per a treballar en equip, assumir riscos de forma responsable i planificar i gestionar projectes innovadors.

Si t'animes a formar part del nostre Club podràs:

  1. Rebre de forma anticipada informació sobre tota l'oferta acadèmica i transversal d'emprenedoria de la Universitat de València i de les jornades tècniques i esdeveniments que organitze el Club.
  2. Consultar i utilitzar les eines i recursos per a les persones emprenedores que posa a la teua disposició el Club.
  3. Aconseguir que el teu projecte d'innovació forme part del banc d'idees de la Universitat de València o que el teu perfil emprenedor aparega en el banc de talent de la Universitat de València.

En UVemprén volem adoptar la filosofia d'acompanyar amb coneixement i espais adequats la formació i els projectes innovadors de les persones emprenedores dels nostres campus, mantenint l'assessorament continuat al llarg del temps.

Et recomanem que navegues pel nostre web i gaudisques de tots els avantatges que t'oferim simplement per subscriure't.