UVemprénUniversitat de València Logo del portal

  • UVEmprénLAB

UVemprén CLUB persegueix actuar com a laboratori especialitzat en emprenedoria universitari amb l'objectiu proporcionar als òrgans de direcció universitaris i a la comunitat universitària espais i eines per a analitzar els resultats i permetre el seguiment científic i acadèmic de l'emprenedoria universitaria, així com servir de mecanisme d'innovació dels mateixos. Es proposa posar en funcionament un Laboratori d'Innovació Social mitjançant la col·laboració amb els centres, fundacions i serveis universitaris i amb empreses, professionals, institucions i entitats.

Per a desplegar aquest Laboratori es preveu la creació d'un ecosistema d'innovació oberta (Living Lab) per a la fomentar la formació orientada a la millora de l'ocupabilitat i el desenvolupament professional, especialitzat en formació per a la innovació i que utilitzarà el campus universitari per a provar i validar idees, nous productes, serveis i projectes d'importància social amb usuaris i usuàries reals.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies