UVentrepreneurshipsUniversitat de València Logo del portal

El Parc Científic organitza dues trobades centrades en la Bioeconomia i el nomenament de València com a capital mundial del disseny

  • November 25th, 2019

Els pròxims dies 2 i 4 de desembre se celebraran les trobades organitzades pel Parc Científic de la Universitat de València i el Vicerectorat d’Innovació i Transferència, a través del Servei d’Investigació i Innovació i de la seua secció d’R+D+i internacional. L’objectiu és donar a conéixer els desafiaments i oportunitats de finançament sota el programa H2020 en l’àmbit de la Bioeconomia i del nomenament de València com a capital mundial del disseny.

El programa d’ambdues Jornades inclou presentacions de casos exitosos de col·laboració Universitat – Empresa, així com la conformació de grups de treball al voltant de convocatòries pròximes del programa H2020. La primera de les Jornades tindrà lloc el dia 2 de desembre, i estarà dedicada a la Bioeconomia. Els canvis en les fonts de recursos primaris, així com en els models productius, demanen solucions integrals en aspectes ecològics, ambientals, d’energia, subministrament d’aliments i de recursos naturals, creant-se així l’espai per a la innovació en l’àmbit de la Bioeconomia. D’aquesta manera establir les bases per a futures col·laboracions entre Universitat i Empresa és el pas per a enfrontar aquests desafiaments mundials, visualitzant les oportunitats de finançament en el programa H2020, així com casos exitosos de cooperació.

D’altra banda, el dia 4 de desembre se celebrarà la Jornada “València capital mundial del disseny”, en la qual s’abordaran totes les disciplines, des del disseny industrial al disseny d’espais, passant per l’arquitectura o el disseny de serveis i interfícies. El disseny és transversal i pot contribuir a causes com ara la immigració, ecologia, turisme, medi ambient i sostenibilitat, música o perspectiva de gènere. Sota aquest prisma, la trobada vol apropar a la Universitat de València i el món empresarial cap a la comprensió d’aquests desafiaments i visualitzar les oportunitats de finançament en el marc del programa europeu H2020 i de casos de col·laboració exitosa en aquest àmbit.

Les trobades tindran lloc de 9 a 12 del migdia. La primera d’elles se celebrarà en la Sala de Juntes de l’Edifici 1 de la seu del Parc Científic en el Campus de Burjassot-Paterna, i la segona en el Planter d’Empreses PCUV de l’Edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers. Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy