UVemprénUniversitat de València Logo del portal

UVemprén modifica els terminis de les convocatòries dels seus programes davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19

  • March 23rd, 2020
Image de la noticia

En virtut del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, les convocatòries dels programes d’UVemprén es modifiquen a l'espera del desenvolupament dels esdeveniments.

El desenvolupament d'aquest Reial Decret contempla la suspensió dels termes i la interrupció dels terminis dels procediments administratius que no estiguen referits a situacions estretament vinculades als fets justificatius de l'estat d'alarma, o que no siguen indispensables per a la protecció de l'interés general o per al funcionament bàsic dels serveis.

En aquest sentit, i per a donar compliment a aquesta ordre, UVemprén, el servei d'emprenedoria de la Universitat de València, paralitza els terminis de les convocatòries que estaven en marxa. Aquesta mesura afecta als següents programes:

  • Pràctiques Internacionals en Emprenedoria: el termini, previst inicialment fins al 31 de març, s'allarga fins al 30 d'abril
  • UVemprén Beques Ciutat de València: el termini, previst inicialment fins al 30 d'abril, s'allarga fins al 31 de maig
  • UVemprén-aprèn: el termini, previst inicialment fins al 30 d'abril, s'allarga fins al 31 de maig

No obstant això, els terminis indicats són provisionals i orientatius, i la seua modificació està subjecta a les mesures que el Govern vaja implementant en relació a la gestió de l'emergència sanitària provocada pel virus COVID-19. Des d’UVemprén s'informarà puntualment d'aquests canvis.