UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convoca una plaça d'investigador o investigadora no doctors per al Programa d'Atracció de Talent del Campus UVemprén-Santander Universidades

  • April 27th, 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució de 9 d'abril de 2020 de la Universitat de València per la qual es fa l'oferta pública d'una plaça d'investigador o investigadora no doctors d'aquest organisme amb contracte laboral temporal per al projecte “Programa d'atracció de talent, campus UVemprén-Santander Universidades”.

El Campus UVemprén-Santander Universidades naix de l'acord de col·laboració entre Banco Santander i el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, a través de la seua Unitat d'Emprenedoria UVemprén. Amb la col·laboració de la Facultat d'Economia, aquest programa posa a la disposició de la comunitat universitària el Punt d'Assessorament UVemprénClub (PAE). Aquest programa té l'objectiu de donar suport a les persones emprenedores de la comunitat universitària a través de la prestació de serveis acadèmics de formació, informació i assessorament tècnic per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

Amb aquest objecte, la Universitat de València una plaça d'investigador o investigadora no doctors per a fomentar l'emprenedoria en la UV i investigar en aquesta matèria. Les persones interessades a accedir a la plaça han de disposar d'una titulació en àrees relacionades amb la direcció d'empreses o el màrqueting. La resta de requisits específics de la mateixa es poden consultar en les bases de la convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds estarà suspés mentre dure l'estat d'alarma (Reial decret 463/2020 de 14 de març) i tornarà a comptar quan el govern restablisca el còmput dels terminis administratius.