UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Alumnes dels programes UVemprén participaran en el TrepCamp Digital Program 2020 del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades

  • July 2nd, 2020
Image de la noticia

Un total de 19 estudiants de la Universitat de València han sigut seleccionats per a participar en aquest programa de capacitació en línia que té com a objectiu que els seus participants adquirisquen la mentalitat i les habilitats necessàries per a convertir-se en persones empresàries d'alt impacte. Entre ells es troben antics alumnes dels diferents programes formatius de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén).

TrepCamp Digital Program forma part de Santander X, la xarxa d'emprenedoria universitària que ofereix Banco Santander a través de la seua iniciativa Santander Universidades i la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), quedant així emmarcat dins del Campus Emprenedor UVemprén-Santander Universidades. Aquesta convocatòria està dirigida a persones emprenedores de tot el món que estiguen inscrites en qualsevol institució afiliada a Santander Universidades, com és el cas de la Universitat de València.

El programa, que es desenvoluparà de manera online, ofereix 400 beques que inclouen un programa de capacitació empresarial (de quatre setmanes), i 36 beques que afegeixen a aquest programa un simulador digital (de quatre setmanes) i una invitació al Dia mundial de demostració.

Entre les més de 400 persones seleccionades per a participar en aquesta experiència es troben 19 alumnes de la Universitat de València, per la qual cosa la Universitat aporta prop del 5% de participants en el programa a nivell global. Entre les titulacions a les quals pertanyen s'inclouen els graus de Biologia, Matemàtiques, ADE, Negocis Internacionals, Farmàcia, Nutrició i Dietètica, Turisme, Enginyeria Electrònica Industrial o Dret, a més dels Màsters de Biotecnologia i Biomedicina, de Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, de Bioestadística o de Dret de l'Empresa, la qual cosa ofereix una bona mostra de la diversitat de perfils personals i acadèmics que poden desembocar en un esperit emprenedor.

A més, es dóna la circumstància que el 63% d'aquests estudiants han format part d’anteriors edicions de programes gestionats per la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén), com ara Explorer, el Programa Internacional de Motivació Empresarial (pime3UV) o UVemprén Campus.