UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El SFPIE obri la inscripció al Webinar UVemprén-aprèn: Innovació Educativa i Emprenedoria

  • July 6th, 2020
Treball en línia, ordinador i logotips del Webinar i la convocatòria

Des del dia 6 a les 10 hores i fins el dia 8 de juliol a les 14 hores estarà oberta la inscripció a este curs que tindrà lloc el dia 13 de juliol de 12.00 a 14.00.

El Webinar UVemprén-aprèn: Innovació Educativa i Emprenedoria va dirigit al PDI de la Universitat de València interessat en implementar la innovació educativa i divulgar la emprenedoria universitària entre el seu estudiantat.

El curs aproparà les experiències en el Campus de Berkeley de les professores participants en l’edició de 2019 i donaran a conèixer el Berkeley Method of Entrepreneurship Bootcamp a les persones inscrites.

La participació en el curs permetrà a demés conèixer la convocatòria d’ajudes UVemprén-aprèn per a projectes d’innovació docent en emprenedoria per al PDI.

Les ajudes amb un import màxim de 10.000 € cadascuna, es concediran per a realitzar estades en el programa “Global Innovation Collider” en la University of California at Berkeley en gener o agost de 2021. També es pot optar per la participació en línia en el “Global Innovation Collider” que se celebrarà els dies 17 a 21 d’agost de 2020.

El termini de sol·licituds està obert fins el 15 de juliol.

Més informació del curs.

Més informació de la convocatòria d’ajudes.